Top 10 mesaje de Paste

Top 10 mesaje de PasteFie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatateSa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti putere, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Paste mielul fericit, oul sade inrositPaste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in sufletSfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in sufletFie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!

Sa te protejeze ingerii, supararile sa treacaSa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!

Hristos a Inviat! Va doresc sanatate, bucurieHristos a Inviat! Va doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit!

Invierea DomnuluiInvierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

Sarbatori fericite incarcate de luminaSarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!


Mai multe mesaje felicitari de Paste

Lasă un răspuns