Top 10 mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Top 10 mesaje de Sfintii Constantin si ElenaIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care Il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Cu ocazia zilei de nume, Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!Cu ocazia zilei de nume, Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunataIti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

La multi ani, Constantin/Elena!De ziua numelui tau, Iti doresc noroc, fericire si sanatate. Sa ti se Indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Constantin/Elena!

Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva.Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un ‘La multi ani’ din suflet!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala.O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Constantin si Elena

Lasă un răspuns