Top 10 mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

Top 10 mesaje de Sfintii Mihail si GavrilScumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

De ziua numelui tauDe ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriela!

Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasiiIngerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

La multi ani, dragul meu Mihai!La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Mihaela!Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Mihaela!

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril!La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

La multi ani, Mihai!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

De Sfintii Mihail si Gavril,De Sfintii Mihail si Gavril, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numeluiScumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Lasă un răspuns