Top 10 mesaje de Ziua Numelui

Top 10 mesaje de Ziua NumeluiTrandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani de ziua numelui!

Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!

Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fieUn cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericireIn aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata.

Fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Urare de ziua numeluiAstazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii Tin a te felicita. La Multi Ani!

Sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitateDe ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericitaSa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatateIti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani de ziua numelui!


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Numelui

Lasă un răspuns