Ziua Numelui: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Ziua Numelui: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Ziua Numelui

Trimiteti mesaje onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!


Mai multe mesaje de Ziua Numelui

Felicitari de Ziua Numelui

Trimiteti felicitari onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

La Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.Sa-ti fie viata un buchet de flori ... La multi ani de ziua numelui!De ziua numelui tau ... La multi ani!Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire,  de ziua numelui. La multi ani!Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fi fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani!


Mai multe felicitari de Ziua Numelui

Felicitari muzicale de Ziua Numelui

Felicitari muzicale de Ziua Numelui. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Ziua Numelui toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Ziua Numelui

Lasă un răspuns