Ziua Profesorului: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Ziua Profesorului: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Ziua Profesorului

Incepand cu anul 1994, Ziua Internationala a Educatiei este sarbatorita in fiecare an pe 5 octombrie, in intreaga lume, pentru a aminti de importanta rolului educatiei. Aici gasesti cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite profesorilor sau educatorilor tai!

Dragi profesori, aceasta este ziua in care, traditional, va adresam, cele mai sincere urari de bine, de sanatate si de implinire. Dumneavoastra sunteti cei cu care, fiecare dintre noi, a inceput lectia vetii. Daca suntem buni, e meritul dumneavoastra. La multi ani de ziua profesorului!

Cu un cantec, cu o poezie / Cu un cuvant sau cu o floare, Ma-nchin eu azi Mariei Tale / Si nu doar azi, ci-n fiecare zi. La multi ani, de ziua profesorilor!

Ducând povara anilor în spate / Ne învatati pe toti sa facem carte / Si pentru firul cel de par carunt / Noi ne-nchinam pân-la pamânt. La multi ani de ziua profesorului!

Va doresc multa sanatate, ani lungi si realizari frumoase, bunastare familiilor, putere de a continua lucrul pe care il faceti cu atata har si daruire. La multi ani de ziua profesorului!

La multi ani dragi profesori! Va aduc cuvinte de multumire pentru munca imensa si rabdarea pe care o depuneti in educatia noastra.


Mai multe mesaje de Ziua Profesorului

Felicitari de Ziua Profesorului

Incepand cu anul 1994, Ziua Internationala a Educatiei este sarbatorita in fiecare an pe 5 octombrie, in intreaga lume, pentru a aminti de importanta rolului educatiei. Aici gasesti cele mai originale felicitari pe care le poti trimite profesorilor sau educatorilor tai!

5 Octombrie - Ziua Educaţiei La mulţi ani şi multă sănătate pentru toţi profesorii!Dragi profesori, aceasta este ziua in care, traditional, va adresam, cele mai sincere urari de bine, de sanatate si de implinire. La multi ani de ziua profesorului!La multi ani dragi invatatori! Va aduc cuvinte de multumire pentru munca imensa si rabdarea pe care o depuneti in educatia noastra.La multi ani! Ziua Educatiei - 5 OctombrieVa doresc multa sanatate, ani lungi si realizari frumoase, bunastare familiilor, putere de a continua lucrul pe care il faceti cu atata har si daruire. La multi ani de ziua profesorului!La mulţi ani de ziua profesorului pentru toţi profesorii mei! 5 Octombrie


Mai multe felicitari de Ziua Profesorului

Felicitari muzicale de Ziua Profesorului

Felicitari muzicale de Ziua Profesorului. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Ziua Profesorului pentru profesorii, invatatorii sau educatorii tai!


Mai multe felicitari muzicale de Ziua Profesorului

Lasă un răspuns