Top 10 mesaje de buna dimineata

Top 10 mesaje de buna dimineataBuna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare!

Buna dimineata, draga meaBuna dimineata, draga mea. Incepe aceasta zi cu gandul ca diseara vom fi impreuna si vom recupera toata distanta.

Buna dimineata, iubireBuna dimineata, iubire! Sus din pat ca te asteapta o zi frumoasa, asa ca tine.

Buna dimineata! Sa ai o zi minunata si fie ca soareleBuna dimineata! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul.

Mi-as dori sa fim impreuna acum, sa te imbratisezAs vrea sa pot spune asta, fata in fata. as vrea sa fiu acolo langa tine, la tine. as vrea sa pot privi adanc in ochii tai. Mi-as dori sa fim impreuna acum, sa te imbratisez. Buna dimineata.

Pentru voi, dragii mei prieteni, buna dimineata!Pentru voi, dragii mei prieteni, buna dimineata!

Buna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare!Buna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare!

Buna dimineata, frumoaso!Buna dimineata, frumoaso! As vrea sa ma trezesc langa tine si sa te privesc cum iti deschizi genele incet, la primele raze ale soarelui.

Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticimBuna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim, sa aratam lumii intregi cat de mult noi doi ne iubim !!!

Un nou soare, o noua zi, un nou mesajUn nou soare, o noua zi, un nou mesaj. Vreau sa uiti de toate problemele vietii atata timp cat esti cu mine. Buna dimineata!


Mai multe mesaje felicitari de buna dimineata

Un comentariu la „Top 10 mesaje de buna dimineata

Lasă un răspuns