Mesaje de 24 Ianuarie 2019

Mesaje de 24 Ianuarie 2019Poezia „Ce-as vrea?…” de Alexandru Macedonski

Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!

La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate cu ocazie zilei de 24 IanuarieNe face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate cu ocazie zilei de 24 Ianuarie.

De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta! - Mica UnireDe cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta! – Mica Unire

La mulți ani de 24 Ianuarie!Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani de 24 Ianuarie!

De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți romanDe 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

La multi ani tuturor romanilor cu ocazia micii uniri!A mai trecut un an de cand suntem romani, astazi a venit din nou vremea sa ne spunem La multi ani tuturor romanilor cu ocazia micii uniri!


Mai multe mesaje felicitari de 24 Ianuarie

Lasă un răspuns