Top 10 mesaje de Florii

Top 10 mesaje de FloriiFloare pura, floare sfanta, azi e ziua ta. Soarele a aflat si el, luna si ea! Fericire ti-au adus, iar mie implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

De ziua ta, toate florile din lumeDe ziua ta, toate florile din lume sa iti ureze La Multi Ani!

La muti ani floricica meaLa muti ani floricica mea! Sa fii intotdeauna la fel de infloritoare si minunata!

Sa primesti flori de ziua ta, Sa inveti de la fiecare floare sa iubestiSa primesti flori de ziua ta, sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

O zi frumoasa incepe cu o floareO zi frumoasa incepe cu o floare. Viata este frumoasa pentru ca tu existi. La multi ani!

Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatateaAdevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana cu adevarat frumoasa si iti urez sa ai parte de o zi cu multe bucurii, de ziua numelui tau.

Apropiindu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tauApropiindu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Poezie de floriiDe ziua ce-ti surade-n prag, si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag, si mai frumos pe lume.

Sper ca din aceasta zi frumoasa sa iti impodobesti viata cu cat mai multe floriSper ca din aceasta zi frumoasa sa iti impodobesti viata cu cat mai multe flori care sa se adune intr-o cununa de realizari si de dorinte implinite. La multi ani!

La multi ani, de Florii!La multi ani, de Florii!


Mai multe mesaje felicitari de Florii

Lasă un răspuns