Mesaje Florii

De Florii sa se rasfranga asupra ta toata dragostea cu care primavara isi intampina florile, toata veselia care izvoraste din ciripitul pasarilor si toata bunatatea cu care soarele dezmiarda natura. La multi ani!

Sper ca primavara sa infloreasca in viata ta asa cum florile se deschid cu gingasie in sufletul meu atunci cand te vad. La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa, ca o zi de primavara. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si zambitoare. La Multi Ani!

Frumusetea trandafirilor si gingasia narciselor palesc in fata ta! Esti cea mai pretioasa floare! La Multi Ani!

Esti cea mai pretioasa floare a vietii mele! La Multi Ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Vei primi flori de ziua ta… sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, in numele ei si a tot ce-i frumos, eu iti doresc fericirea!

La mulți ani tuturor celor care poartă nume de floare, să aveți sănătate și numai bine!


Mai multe mesaje de Florii

Lasă un răspuns