15 Mai Ziua Internaţională a Familiei

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, cu rezoluția A / RES / 47/237, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. 1994 a fost declarat An Internațional al Familiei, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei, în condițiile în care oamenii au început să se îndepărteze de această instituție.

 

Ziua Familiei: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Ziua Familiei

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Mesaje si urari de Ziua Internațională a Familiei.

Cea mai valoroasă comoară în final rămâne familia! La mulți ani de Ziua Familiei!

Aveți grijă de familia voastră în fiecare zi! La mulți ani de Ziua Familiei!

Cel mai important lucru în viață este familia. Cariera nu te așteaptă acasă, banii nu-ți șterg lacrimile și faima nu te tine în brațe noaptea…

N-am nevoie de averi! Familia mea este cea mai prețioasă comoară din lume!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine. La mulți ani!


Mai multe mesaje de Ziua Familiei

Felicitari de Ziua Familiei

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Felicitari si imagini de Ziua Internațională a Familiei.

15 Mai Ziua Internaţională a Familiei15 Mai Ziua FamilieiAveți grijă de familia voastră în fiecare zi!15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - La mulți ani de Ziua Familiei!15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - Cel mai important lucru în viață este familia.La mulți ani de Ziua Familiei!


Mai multe felicitari de Ziua Familiei

Felicitari muzicale de Ziua Familiei

 


Mai multe felicitari muzicale de Ziua Familiei

Lasă un răspuns