Top 10 mesaje de Sfantul Ilie 2019

Top 10 mesaje de Sfantul IlieIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani de Sfantul Ilie!

La Multi Ani IliutaLa Multi Ani Iliuta si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

Iti doresc ca de ziua Sfantului IlieIti doresc ca de ziua Sfantului Ilie sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Un sincer: La multi ani Ilie!Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ilie!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului ... La multi ani de Sf. Ilie!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani de Sf. Ilie!

Ilie, cineva acolo sus te iubesteIlie, cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

La multi ani Ilie!Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-implineasca! La multi ani Ilie!

La multi ani Ilie, sa ai parte de un ocean de sanatateLa multi ani Ilie, sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Sfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Ilie

Lasă un răspuns