Mesaje de Ziua Barbatului 2019

Mesaje de Ziua Barbatului 2019Azi, de Ziua Barbatului, Ai voie sa bei cate beri vrei, Sa te joci pe calculator cat doresti, Sa-ti arunci hainele pe unde apuci, Sa te uiti la meci cu baietii, Sa lasi vasele nespalate, Sa faci… ce vrei. Toate astea pentru ca de maine, Totul va revenii la normal… La multi ani!

Cand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare ziCand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare zi, asa raspundem noi, pentru ca suntem niste barbati puternici exact cum spune reclama aceea…

Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!

La multi ani tuturor barbatilor! 19 noiembrie - Ziua BarbatuluiChiar daca nu au sensibilitatea, frumusetea, delicatetea femeilor, barbatii sunt unici. La multi ani tuturor barbatilor! 19 noiembrie – Ziua Barbatului

Daca te-ai simtit oropsit de pe 1 pana pe 8 MartieDaca te-ai simtit oropsit de pe 1 pana pe 8 Martie, azi ai voie sa te bucuri – nu trebuie sa imi mai cumperi nimic!

De ziua ta, dragul meuDe ziua ta, dragul meu, pentru ca sunt desteapta, frumoasa si deschisa la minte, treaca de la mine… La multi ani!

Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeataIti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

La Multi Ani Iubire draga!La Multi Ani Iubire draga! Se spune ca azi e ziua barbatilor cu toate ca nu multi merita ca sa aibe aceasta onoare! Dar pentru mine tu nu meriti o singura zi ci pe toate pe care le petrec si le voi petrece de acum inainte alaturi de tine! Iti multumesc!

La Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului - 19 noiembrieLa Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului 19 noiembrie


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Barbatului

Lasă un răspuns