Cele mai frumoase mesaje felicitari Ziua indragostitilor

Cele mai frumoase mesaje felicitari Ziua indragostitilorAs vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc…iti multumesc…si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Tu esti soarele vietii meleAsa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

De Valentine's DayDe Valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit!

De DragobeteDe Dragobete. Fiecare secunda fara tine e o eternitate… Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute, ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca fiecare secunda fara tine e o eternitate!

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin...Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

Vreau sa fii Valentinul meuVreau ca tu sa fii Valentinul meu. Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca! Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Fii cu mine, caci numai alaturi de tine simt ca pot respira!

Iti multumesc ca existiHappy Valentine’s Day si… iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez… din nou… sa fiu fericita… Te iubesc!

Tu poti fi TOTUL pentru mine, Amore mio!Tu esti tot ce am pe lume, mai scump, mai drag si mai de pret tu si numai tu poti fi TOTUL pentru mine, Amore mio!

Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna.Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc !

Happy Valentine's Day!De Valentine’s Day dragostea nu are limite! Perechea ideala, Romeo si Julieta, Valentin si Valentina, se construieste încetul cu încetul, se sudeaza in timp, prin incredere si iubire, respect si comunicare. Happy Valentine’s Day!


Mai multe mesaje felicitari Ziua indragostitilor

Lasă un răspuns