Top 10 mesaje de zi de nastere

Top 10 mesaje de zi de nastereChiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi „La multi ani!”, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Traieste-o la maxim!Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine!Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatateCele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. La Multi Ani!

Zambetul tau de copilFie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani!

Sa petrecem si sa bem pana dimineata!Sa traiesti o mie de ani si inca o viata, La multi ani!

Un vis frumos ca al unei povesti..asa sa fie viata pe care o traiesti!Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea fericirea sa-ti fie aproape… un vis frumos ca al unei povesti… asa sa fie viata pe care o traiesti. LA MULTI ANI!

Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat aleneCand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios. Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.

Viata, Noroc, Fericire si IubireIti doresc sa mergi pe un drum numit Viata, sa te impiedici de un ciob numit Noroc, sa cazi intr-o prapastie numita Fericire si sa culegi o floare numita Iubire. La Multi Ani!

BMW La multi ani si sa fii sanatosDimineata cand te trezesti, de BMW sa te lovesti, intr-o vila cu piscine, fericit tu sa traiesti, o nevasta top model sa-ti dea un baietel, si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti, nimic nu ar fi frumos fara un La multi ani si sa fii sanatos!


Mai multe mesaje felicitari de zi de nastere

Lasă un răspuns