Top 10 mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

Top 10 mesaje de Sfintii Mihail si GavrilLa multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizariZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, de ziua numelui!

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril!!!La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si împliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lumeDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!

La multi ani, dragul meu Mihai!La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

Toate florile din lume pentru tineToate florile din lume pentru tine, Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!

Fie ca din aceasta zi sfantaFie ca din aceasta zi sfanta, în drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril!

Felicitari de ziua numelui tauFelicitari de ziua numelui tau! La multi ani, Mihai, Mihaela, Mihaita, Misu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavril!

La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoas!La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!!!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Lasă un răspuns