Cele mai frumoase mesaje felicitari de buna dimineata

Cele mai frumoase mesaje felicitari de buna dimineataBuna dimineata scumpa mea! Desi atatia kilometri se afla intre noi, dragostea poate fi redata in doar doua cuvinte. Te iubesc!

Te sarut dulce si iti trimit buna mea dispozitieTe sarut dulce si iti trimit buna mea dispozitie. Buna dimineata!

Buna dimineata! Sper ca te trezesti zambindBuna dimineata! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine!

Sa zambesti si de mine sa-ti amintestiE dimineata, soarele deja a rasarit, iar tie nu ti-ar strica sa te trezesti, sa zambesti si de mine sa-ti amintesti!

Nimic nu e mai frumos decat trezitul cu tine in minteNimic nu e mai frumos decat trezitul cu tine in minte. E aproape la fel de frumos ca atunci cand adorm cu tine-n gand. Buna dimineata!

Buna dimineata, iubitule!Bate undeva o inima calda, blanda, buna, iar proprietarul ei citeste acest mesaj. Buna dimineata!

Gandurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineata somnoroasaGandurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineata somnoroasa … ca sa ma simt cel mai fericit ma gandesc la tine. Buna dimineata!

Fie ca dimineata sa o incepi cu un zambetFie ca dimineata sa o incepi cu un zambet, iar razele de soare ce lumineaza prin fereastra ta sa-ti aminteasca de mine!

Buna dimineata!Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata!

Buna dimineata! O cafea si un gand bun.Buna dimineata! O cafea si un gand bun.


Mai multe mesaje felicitari de buna dimineata

Lasă un răspuns