Top 10 mesaje pentru copii

Top 10 mesaje pentru copiiAi aparut pe lume intr-o zi frumoasa de vara, calduroasa precum sufletul tau. Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!

La multi ani copilul meu frumos!Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani copilul meu frumos!

Sa-ti fie bine, copilul meu, oriunde vei fi. Mereu.Cand stau in genunchi, cer doat atât: “Sa-ti fie bine, copilul meu, oriunde vei fi. Mereu.” La multi ani, copilul meu!

La multi ani cu sanatate si multa fericire! Te iubesc enorm!Nimic din ce as putea scrie nu o sa poata reda sentimentele mele pentru tine, copile! Dar vreau sa stii ca iti voi fi mereu alaturi! La multi ani cu sanatate si multa fericire! Te iubesc enorm!

Esti minunea mea si vreau sa iti mai spun inca o data ca mami te iubeste multCea mai frumoasa zi a fost aceea in care ti-am vazut fetisoara pentru prima data si te-am tinut in brate! Esti minunea mea si vreau sa iti mai spun inca o data ca mami te iubeste mult, mult! La multi ani!

La multi ani frumosi, printesa!La multi ani frumosi, printesa!

Esti totul pentru noi, parintii tai!Ne luminezi viata si ne bucuri sufletul in fiecare Zi! Esti totul pentru noi, parintii tai! Te iubim nespus si iti dorim tot binele din lume! Sa ai parte de multa bucurie ai de prieteni adevarati!

La multi ani, copil frumos si bunLa multi ani, copil frumos si bun. Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca!

La multi ani de ziua ta, copilas iubit!Un copil iti implineste viata. Sunt cea mai fericita ca te am! La multi ani de ziua ta, copilas iubit! Sa fii sanatos, voios si cumsecade in continuare!

La multi ani copilul meu frumos! Ai grija de tine intotdeauna, iubeste-te pe tine insuti mai mult decit te pot iubi altiiLa multi ani copilul meu frumos! Ai grija de tine intotdeauna, iubeste-te pe tine insuti mai mult decit te pot iubi altii si nu-ti fa rau, fiindca recunosc, eu iti pot fi prietena si ocrotitoare atita vreme cit traiesc si-ti pot fi de folos. Insa, dincolo de toate iti mai trebuie si noroc, mult noroc, alaturi de cutezanta si perspicacitate.


Mai multe mesaje felicitari pentru copii

Lasă un răspuns