Cele mai frumoase mesaje felicitari de noapte buna

Cele mai frumoase mesaje felicitari de noapte bunaNu conteaza cat de departe esti … esti mereu in gandurile mele! Noapte buna.

Intre un milion de zileIntre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna!

Noapte buna, puisor!Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi. Mi-e dor de tine, noapte buna, puisor!

Somn usor iubitul meu!Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi. Somn usor, iubitul meu!

Ingerasul meuAs vrea sa fiu un inger ce se strecoara in visul tau dar si tu sa fi ingerasul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Pozie de noapte bunaMi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador, noapte buna puisor.

Un pupicCu genele negrite de somnic iti trimit un dulce pupic si un mesaj sa iti amintesti sa fii fericita sa zambesti scuze de deranjul mic vinovatui un pupic. Noapte buna!

Dorul meuIn noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine, noapte buna!

Un trandafir as vrea sa fiuUn trandafir as vrea sa fiu, Sa te sarut printre petale, Somnul sa ti-l veghez pana tarziu, Ca sa te simti si tu o floare. Noapte Buna

Daca in somn dormind vei auzi suspineDaca in somn dormind vei auzi suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine sa adoarma linga tine.


Mai multe mesaje felicitari de noapte buna

Lasă un răspuns