Top 10 mesaje de noapte buna

Top 10 mesaje de noapte bunaDe ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

Pupici dulci de la mineCu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

Cauta-maCauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii … adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna!

Toate sarutarile mele pentru un somn linIti trimit o perna de ganduri bune pentru vise frumoase, o patura plina cu grija care sa te protejeze in somn si toate sarutarile mele pentru un somn lin.

Somn usor iubire dulce!La geam te-admira miliardele de stele iar undeva departe cineva le priveste gelos si iti promite ca te adora mult mai mult ca ele. Somn usor iubire dulce!

Meteorologul de serviciuPrognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pentru maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!

Astept o raza de luminaAstept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Noapte buna, iubirea mea!Ati spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!

Cind ingerii iti vin in visCind ingerii iti vin in vis sa stii ca is trimisi de mine prin asta vreau sa-ti demonstrez ca tin enorm de mult la tine. Noapte buna.

Noapte buna, dragostea mea!Noapte buna, dragostea mea!


Mai multe mesaje felicitari de noapte buna

Lasă un răspuns