Cele mai frumoase mesaje felicitari de dragoste

Cele mai frumoase mesaje felicitari de dragosteTu esti lumea mea, sufletul meu pereche, viata si dragostea mea. Mi-e dor de tine !

Exista doar doua ocazii in care imi doresc sa fim impreunaExista doar doua ocazii in care imi doresc sa fim impreuna: acum si pentru totdeuna.

Ziua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea candZiua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea cand voi inchide ochii pentru totdeuna.

Daca as amaneta un gram din dragostea mea pt tineDaca as amaneta un gram din dragostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva …

2 cuvinte , 8 litere , un singur inteles2 cuvinte, 8 litere, un singur inteles: “Te iubesc”

Sa iubesti inseamna sa dorestiSa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.

Dragostea este doar un cuvant pana in ziua cand intalnesti pe cineva careDragostea este doar un cuvant pana in ziua cand intalnesti pe cineva care ii da semnificatie.

Te iubesc din toata inimaSunt o mie de feluri de a spune Te iubesc. Eu stiu sa o spun doar intr-un singur fel, din toata inima! Te iubesc!

Tu esti floarea vietii meleTu esti floarea vietii mele, alta floare nu gasesc, tu esti totul pentru mine, eu pe tine te iubesc!

Am vrut sa aflu ce-i iubireaAm vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate… am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine…


Mai multe mesaje felicitari de dragoste

Lasă un răspuns