Top 10 mesaje de dragoste

Top 10 mesaje de dragosteA iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire, nu te mistui, ci… traiesti!

Da ... Te Iubesc!M-am intrebat ce e iubirea si nu am stiut sa raspund. M-am intrebat de ce te iubesc si nu am stiut sa raspund, da te iubesc, te-am iubit si te voi iubi o mie de ani

Dragostea este alcatuita dintr-un singur suflet careDragostea este alcatuita dintr-un singur suflet care locuieste in doua trupuri.

Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avutIubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…

Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.

Astfel te iubesc eu pe tine.Sa iubesti inseamna sa-ti asumi cel mai mare risc. Inseamna sa-ti pui viitorul si fericirea in mainile altuia. Inseamna sa crezi fara rezerve. Sa accepti sa fii vulnerabil. Astfel te iubesc eu pe tine.

Dragostea este un oaspete neasteptat care nu iti bate la usaDragostea este un oaspete neasteptat care nu iti bate la usa , ci da navala in sufletul tau fara a cere permnisiunea.

Gandeste-te, Zambeste-mi, Imbratziseaza-maGandeste-te la mine doar pt o clipa, eu voi darui imortalitate clipei Zambeste-mi pt o secunda, iar secunda va deveni eternitate Imbratziseaza-ma iar eu iti voi darui sufletul meu!

Te iubesc, ursuletul meu!Te iubesc, ursuletul meu!

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a iubiDaca ar fi sa aleg intre a respira si a iubi , mi-as folosi ultima suflare pentru a-ti spune ca te iubesc.


Mai multe mesaje felicitari de dragoste

Lasă un răspuns