Cele mai frumoase mesaje felicitari de la multi ani

Cele mai frumoase mesaje felicitari de la multi aniIn aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Eu iti urez doar doua lucruri: niciodata si intotdeaunaOamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii taleTrandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele. LA MULTI ANI!

Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in sufletFelicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!

Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

Aniversare fericitaIti doresc sa fii precum iarba: cand esti calcat sa te ridici. Sa fii precum un ghiocel: sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Sa fii precum o stea: aproape si totusi departe, datatoare de dragoste si caldura… Aniversare fericita!

O imbratisare virtualaO imbratisare virtuala si cele mai frumoase urari de la multi ani!

La multi ani si la multi bani!In aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani si la multi bani!

Iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restulIti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani!

Sa ai o viata ca-n povesti, cu vise impliniteSa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, Sa daruiesti celui ce-l iubesti doar clipe fericite. La Multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de la multi ani

Lasă un răspuns