Top 10 mesaje de la multi ani

Top 10 mesaje de la multi aniLa multi ani, frumoasa mea cu suflet de aur!

La multi ani! Eu iti doresc iubireLa multi ani! Eu iti doresc iubire. O viata minunata si multa fericire, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de necaz. Sa fii mereu frumoasa si dulce, sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea. Sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita. Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI!

La aniversarea ta La Multi AniDaca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta – La Multi Ani!

Urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurieNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani!

Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurieFie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete…

Tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!

La multi ani, frumuasa mea!La multi ani, frumuasa mea! Iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de o viata minunata!

Un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericitaIti doresc un brat pe care sa te sprijini, un umar sa-ti ostoiesti grijile, o dragoste s-o porti in inima, un drum sa te duca spre oamenii adevarati, un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericita.

Te iubesc enorm, La Multi Ani!In viata sunt momente de fericire dar si de tristete… Eu iti promit ca am sa iti fiu alaturi indiferent de situatie pentru ca tu esti viata mea si tot ce am mai scump pe lume. Te iubesc enorm, La Multi Ani!

O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipeO zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale… Azi e ziua ta, e o aniversare, singura zi din an in care il eclipsezi pe Soare!


Mai multe mesaje felicitari de la multi ani

Lasă un răspuns