Mesaje de Sfanta Maria Mica – Nașterea Maicii Domnului – 8 septembrie

Mesaje de Sfanta Maria Mica, urari de Sfanta Maria Mica, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani de Sfanta Maria!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

Nu-ti urez sa ai parte de bani, ca stiu ca esti descurcaret, nu-ti urez nici sa devii star, caci pentru oamenii din viata ta esti deja o celebritate, iti doresc sa fii sanatos si vesel, ca restul vin singure! La multi ani, prieten drag!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Sper sa ramai mereu omul bun care esti, iar zambetul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani de Sf. Maria!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!


Mai multe mesaje de Sfanta Maria Mica

Lasă un răspuns