Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 Martie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 MartiePrimavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

Dragostea si inima meaDe 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar..

Primavara a sosit, ghiocelul s-a deschisPrimavara a sosit, ghiocelul s-a deschis, eu la tine ma gandesc, cu un martisor sosesc.

Primavara 1 MartiePrimavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine.

Iti doresc un 1 Martie fericitIti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

In aceasta zi de primavaraIn aceasta zi de primavara, cind toate florile zimbesc pentru tine primeste-n dar si acest martisor simbolic.

Gingasul ghiocelCu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericireaFie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Tu esti Primavara Mea!Te privesc, Te respir, Infloresc, Te iubesc! Tu esti Primavara Mea!

Caldul meu martisor  si un suav ghiocelCand lumina ne umple sufletul si verdele ierbii privirea, cand albastrul fara pata ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria, amintirea primaverilor trecute si bucuria celor viitoare sa-ti inconjoare sufletul alaturi de caldul meu martisor si un suav ghiocel.


Mai multe mesaje felicitari de 1 Martie

Lasă un răspuns