Top 10 mesaje de 1 Martie

Top 10 mesaje de 1 MartieIata 1 Martie a sosit! Ghiocelul floare mandra, Vestitor de primavara, Sa va aduca numai bine, Dragoste si fericire! O primavara frumoasa!

Iti doresc o primavaraIti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

Pupici primaveraticiIntotdeauna in inimile noastre vor incolti ghiocei, Vesnic dragostea noastra va ramane tanara precum primavara. Pupici primaveratici.

E timpul sa traiesti!Deschide fereastra sufletului si lasa-te purtat de magia primaverii… E timpul sa infloresti si tu, sa te bucuri de caldura soarelui si de mirosul ghioceilor… E timpul sa traiesti!

Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitateFirul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

Martisorul prins in pieptMartisorul prins in piept, Si daruit de cind e firea, Sa-ti ocroteasca gindul drept Si rostul casei si… iubirea.

O primavara frumoasa!Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Un martisor cu drag eu iti trimitUn martisor cu drag eu iti trimit, pentru ca-n primavara asta sa fii fericit… aproape de inima ta sa-l pastrezi, sa te bucuri de cate ori il vezi…

Sa ai o primavara minunataO data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta. Sa ai o primavara minunata din toate punctele de vedere.

Un ghiocel iti aduc in dar mamica meaUn ghiocel iti aduc in dar mamica mea sa-ti arat cat te iubesc si te pretuiesc.


Mai multe mesaje felicitari de 1 Martie

Lasă un răspuns