Cele mai frumoase mesaje felicitari de 8 Martie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de 8 MartieDe 8 Martie sa fii atat de frumoasa, deosebita, fericita, alintata si inconjurata de cei dragi incat sa ai zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.

Primavara 8 MartiePrimavara anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni …

Sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaveriiZiua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii! La Multi Ani!

Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA.

Cu ocazia zilei femeiiCu ocazia zilei femeii iti dorim multa sanatate fericire si numai bine! La multi ani!

Te iubesc mai mult ca orce si iti spun din suflet un sincer La Multi Ani!I-ti doresc tot binele din lume sa ai parte numai de fericire si realizari in viata. .

La multi ani de 8 Martie!Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani de 8 Martie!

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soareIti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata…

Implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi...Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi.

Cei mai frumosi ghiocei pentru mamaO sa-i cos maicutei mele pe camasa doua stele si-o sa strang de ziua ei cei mai frumosi ghiocei.


Mai multe mesaje felicitari de 8 Martie

Lasă un răspuns