Top 10 mesaje de Casatorie

Top 10 mesaje de CasatorieVa dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN.

Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a nostra!Azi este ziua in care ne vom uni destinele si vom jura ca vom trai impreuna pana moartea ne va desparti. Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a noastra!

La multi ani impreuna si sa aveti o casa luminata, calda, imbelsugata si…La multi ani impreuna si sa aveti o casa luminata, calda, imbelsugata si… plina cu rodul iubirii voastre. Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si impliniti. Fie ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti sanatate mereu, ca sa le puteti face pe toate! Casa de piatra si la multi, multi ani!

Priviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viataPriviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! Casa de piatra, dragii mei!

Casatoria este o binecuvantare pe care o da D-zeu cand doua suflete se unesc cu juramint inaintea martorilorCasatoria este o binecuvantare pe care o da D-zeu cand doua suflete se unesc cu juramint inaintea martorilor vazuti si nevazuti daruindu-si dragoste lipsita de alt interes inafara de a-l face fericit pe celalalt. Fie ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, multe impliniri sufletesti si, de ce nu, si materiale. Fie ca dragostea vostra sa ramina eterna. Iar cand viata vostra ca sot si sotie o sa va ofere si zile mai inorate sa va aduceti aminte sa fiti la fel de sensibili ca si acum grabindu-va sa alungati orice intristare din sufletul celuilalt. Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de „multi ani fericiti” la nunta de argint si de ce nu la cea de aur.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuiaDragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. Imparte tot ce ai mai scump cu cel de langa tine si vei simti implinirea, fericirea si iubirea sincera si neconditionata.

Casa de piatra, tineri frumosi!Casa de piatra, tineri frumosi!

Viata in doi incepe acum pentru voi, tineri casatoriti!Viata in doi incepe acum pentru voi, tineri casatoriti! Sa fiti sanatosi, banosi, isteti si cu putere de munca! La multi ani impreuna!

Casa de piatra!Cu ocazia acestei zile minunate, nu va doresc decat un singur lucru: sa fiti infinit mai fericiti la nunta de aur! Casa de piatra!

Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtatiV-ati bucurat de iubirea familiei, de iubirea parintilor si a fratilor iar acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati.


Mai multe mesaje felicitari de Casatorie

Lasă un răspuns