Top 10 mesaje de 8 Martie

Top 10 mesaje de 8 MartieFie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Trandafir rosu deschis Te iubeste cine a scrisTrandafir rosu deschis Te iubeste cine a scris, Te iubeste, te saruta, Niciodata nu te uita! La Multi Ani!

Sa-ti fie viata ca un trandafirSa-ti fie viata ca un trandafir, parfumul pentru prieteni si spinii pentru dusmani. Sa fii iubita ca trandafirii si privita cu toata dragostea.

La multi ani, mama!Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. La multi ani, mama!

La multi ani de 8 martie!Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine! La multi ani de 8 martie!

8 Martie, ziua cea mai plina de feminitatePrimavara … anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

La multi ani de ziua femeii!Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! Te iubesc. La multi ani de ziua femeii!

La multi ani de 8 Martie mama mea draga!Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza! La multi ani de 8 Martie mama mea draga!

Te iubesc, mamaScumpa mea, MAMA! Desi stiam ca primavara este un anotimp inchinat iubirii nu l-am sarbatorit niciodata ca atare. Dar primavara asta este atat de imbietoare, totul renaste si odata cu natura simt renascand si sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricand.


Mai multe mesaje felicitari de 8 Martie

Lasă un răspuns