1 Decembrie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

1 Decembrie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de 1 Decembrie

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi.

De 1 decembrie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani !

La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!

La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

A mai trecut un an de cand suntem romani, astazi a venit din nou vremea sa ne spunem La multi ani tuturor romanilor !

De cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta!


Mai multe mesaje de 1 Decembrie

Felicitari de 1 Decembrie

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi. La mult ani Romania!

La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei pentru toti prietenii mei de pe facebook care simt si gandesc romaneste!La multi ani romani, oriunde v-ati afla!Mihai Eminescu - Ce-ti doresc eu tie, dulce RomanieLa multi ani, romani! La multi ani, Romania!Eu sunt mandru ca sunt roman! La multi ani Romania!La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!


Mai multe felicitari de 1 Decembrie

Felicitari muzicale de 1 Decembrie

Felicitari muzicale de 1 Decembrie. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de 1 Decembrie – Ziua națională a României!


Mai multe felicitari muzicale de 1 Decembrie

Lasă un răspuns