Top 10 mesaje de 1 Decembrie

Top 10 mesaje de 1 DecembrieMihai Eminescu – Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie

Sanatate de Ziua NationalaFie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati.

1 Decembrie zi de sarbatoare1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem salutarile noastre tuturor romanilor oriunde s-ar afla. La Multi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Nationala!

Sa fii mandru ca esti romanDe 1 decembrie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani!

Viitor prosper si fericitCu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!

Felicitari poporului roman!Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

La multi ani Romaniei si tuturor romanilorLa multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!

La multi ani romaneDaca te-ai prins in hora, joaca pana la capat. La multi ani romane, la multi ani Romania!

La Multi Ani plini de realizari!De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti romani. La Multi Ani plini de realizari!

Felicitari de Ziua Romaniei!Cu ocazia Zilei Nationale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmitem cele mai sincere urari de bine.


Mai multe mesaje felicitari de 1 Decembrie

Lasă un răspuns