Top 10 mesaje de Botez

Top 10 mesaje de BotezDe ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

La Multi Ani si botez fericitSa cresti mare, mare,mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani si botez fericit!

Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tineAstazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, te binecuvantam sa ai parte de dragoste, fericire, armonie in viata! Sa fii sanatos!

La botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriuLa botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea.

Fie ca bunul Dumnezeu sa te ocroteascaFie ca bunul Dumnezeu sa te ocroteasca, asa cum si parintii tai te vor ocroti. Atunci nici-o nefericire nu va fi mai mare decat dragostea lor pentru tine.

Botez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viataBotez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viata, iar pe parinti sa-i faca bucurosi si mandri de el!

Bine ai venit in viata noastraAstazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, vom planta un copac ca simbol al dragostei, fericirii, armoniei si increderii in mica noastra familie, acolo unde se afla radacinile vietii tale. Bine ai venit in viata noastra!

Iti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschiseIti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!

Fie ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu tineFie ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu tine in orice faci si sa te conduca pe drumul tau. Drum bun!

Ii dorim bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viataIi dorim bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viata, ii dorim noroc, ca sa-si gaseasca drumul, iar voua va uram sa aveti de daruit multa multa dragoste.


Mai multe mesaje felicitari de Botez

Lasă un răspuns