Rusalii: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Rusalii: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Rusalii

Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Rusaliile, sarbatoare mare crestina! Sa ne gaseasca in pace pe toti: Rusaliile acestea si viitoare si mai ales Duhul Sfant, a treia ipostaza a Lui Dumnezeu, care uneste, sfinteste si vorbeste in toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea!

Binecuvintat sa fie Numele Celui Prea Inalt! Si azi oamenii sunt umpluti de Duhul Sfint, si azi Duhul Sfint vorbeste in limbi omenesti si ingeresti prin gura oamenilor ce au fost umpluti de El. Cereti Duhul Sfint de la Dumnezeu, tinjiti dupa El si El va va binecuvinta. Fiindca orice Cuvint venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.

Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!

Sfantul Duh sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.

Veniti toti credinciosii sa preaslavim pogorarea Sfantului Duh, Cel Care din sanurile Tatalui a purces aspra Apostolilor, acoperind ca si cu niste ape pamantul de cunostinta lui Dumnezeu si invrednicind de harul cel de viata facator al infierii si de slava cea de sus pe cei ce alearga la El intru curatire, sfintind si indumnezeind pe cei ce striga: Vino, mangaietorule, Duhule Sfinte si Te salasuieste intru noi


Mai multe mesaje de Rusalii

Felicitari de Rusalii

Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Pentru toti prietenii mei: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!Sfanta Sarbatoare de Rusalii sa iti aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!Pentru toti prietenii mei de pe Facebook: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!De Rusalii, va doresc tuturor pace in case si in suflet, multa sanatate si toleranta, iubire si speranta ca totul va fi bine!Iti doresc zile de Rusalii luminate si linistite !


Mai multe felicitari de Rusalii

Felicitari muzicale de Rusalii

 


Mai multe felicitari muzicale de Rusalii

Lasă un răspuns