Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul Valentin

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul ValentinFie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale…Te iubesc!

La multi de Sfantul Valentin... Te iubesc!La multi de Sfantul Valentin si … iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez… din nou… sa fiu fericita… Te iubesc!

TE IUBESC mai mult decat oriceNu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice. La multi ani de Sfantul Valentin!

Cu toata dragostea din lume, de Sfantul Valentin, Al tau si numai al tauImi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericita… Cu toata dragostea din lume, de Sfantul Valentin, Al tau si numai al tau….

Te iubesc si stiu ca stii asta si o sa-ti demonstrezTe iubesc si stiu ca stii asta si o sa-ti demonstrez in continuare ca putem fi fericiti, si putem sa ne intelegem bine atata timp cat amandoi lasam de la noi si ne intelegem unul pe celalat, eu ce stiu ca te iubesc si ca nu mai vreau sa te pierd. La multi ani de Sfantul Valentin!

Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. ValentinTi-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. Valentin, sa-mi dara-mi o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat!

Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturorAlaturi de tine, in toate cele 365 de zile ale anului pot sarbatori iubirea. Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturor!

La multi ani de Sfantul Valentin!Dragostea este limba in care inimile noastre vorbesc una cu cealalta. Pentru tine, dragul meu, inima mea canta. La multi ani de Sfantul Valentin!

De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubescDe Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte.


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Valentin

Lasă un răspuns