Top 10 mesaje de Sfantul Valentin

Top 10 mesaje de Sfantul ValentinEsti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decat viata mea, tu esti totul pentru mine! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!

E atat de frumosE atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit! La multi ani de Sfantul Valentin!

Te Iubesc!Aceasta zi a stans in ea un intreg anotimp de dragoste. Opreste-te din drumul tau grabit, intoarce-ti privirea inapoi si aminteste-ti cat de mult Te Iubesc!

La multi ani de Sfantul Valentin!Stelele de pe cer sunt tot atatea ganduri de iubire pe care ti le trimit tie, iubita mea. Cate picaturi sunt in ocean, cu atatea sarutari vreau sa-ti acopar trupul. Cand oceanele vor seca si stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfarsi… La multi ani de Sfantul Valentin!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Valentin

Lasă un răspuns