Zi de nastere: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Zi de nastere: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.

Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie! La multi si minunati ani!

La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire…

Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Fie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani iti dorim din inima! te iubim scumpul nostru nepotel!


Mai multe mesaje de zi de nastere

Felicitari de zi de nastere

Felicitari de zi de nastere, felicitari cu ziua de nastere, felicitari de ziua de nastere, felicitari cu ziua de nastere pentru copii, felicitari cu ziua de nastere pentru sora, felicitari cu ziua de nastere pentru frate

Astazi e ziua ta ... La multi ani!Cele mai frumose urari in aceasta zi aniversaraLa multi ani si multa sanatate!In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa, multa fericire! La multi ani!De ziua ta de nastere iti doresc sanatate si noroc. La multi ani.Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!


Mai multe felicitari de zi de nastere

Felicitari muzicale de zi de nastere

Este astazi ziua de nastere a cuiva drag si vrei sa-i faci o surpriza? Trimite-i acum o frumoasa felicitare muzicala si animata!


Mai multe felicitari muzicale de zi de nastere

Lasă un răspuns