Top 10 mesaje de Sfantul Ioan

Top 10 mesaje de Sfantul IoanIn aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit!

La multi ani, Ioana!Fie ca darul iubirii, al fericirii, al implinirii sa fie ale tale incepand de astazi, de ziua ta! La multi ani, Ioana!

La multi ani, draga Ionela!Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese…

La multi ani Ioan!...Chiar daca ai nume de Sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina.

Intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti...Intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun

Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga!Iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele!

Cu ocazia zilei tale de Sfantul Ioan...Iti doresc sa ai parte de toata bunatatea vietii, de fericire si de impliniri.

Iti urez La multi ani!Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume…

De Sf. Ioan, fie ca cei dragi sa te inconjoare!De Sf. Ioan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica…

Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! La multi ani!De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Ioan

Lasă un răspuns