Cele mai frumoase mesaje de Sfintii Petru si Pavel

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfintii Petru si PavelFie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!

Sfântul Petru/PavelIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatateCu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani!

Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

La multi ani, iubire!La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!

Sfântul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!La multi ani! Sfântul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

La Multi Ani Petru/Pavel!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamâna de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am baniDau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se trezeste noaptea sa-ti ureze La multi aaaaaaaani!

La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Lasă un răspuns