Top 10 mesaje de Sfintii Petru si Pavel

Top 10 mesaje de Sfintii Petru si PavelCu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereuLa multi ani! si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa!De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor … iti doresc eu tie!

La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Multa sanatate! La multi ani!Fie ca din aceasta zi sfânta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeataFoaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa ai sanatate de beton si trei iahturi in sopron. La Multi Ani!

La Multi Ani Petru si Pavel!Nu suspina cand greul vietii te apasa si nici nu plange de al tau destin, caci dupa intristare viata-i mai frumoasa, asa cum dupa ploaie ceru-i mai senin! La Multi Ani Petru si Pavel!

La multi ani Pavel!Draga Pavel, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nadejde, haios si cu picioarele pe pamânt. La multi ani!

Este ziua numelui tau! La Multi Ani!E o zi când sufletul învinge orice urma de tristete, când tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Lasă un răspuns