Top 10 mesaje de Craciun

Top 10 mesaje de CraciunFie ca sarbatorile iernii sa va aduca fericirea Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin iubire.

Miros de bradMiros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

Steaua mea sau a Domnului...Ma uit pe cer rasare o stea. Oare-i a mea sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mantuitorului? Sa va dea Domnul sanatate, pace si bunastare asupra Dvs. si familiei Dvs. Craciun fericit!

Un batranel cu chipul drag: Mos Craciun!Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos Craciun, si v-aduce un an mai bun!

Nasterea lui Hristos sa va aduca belsug. Craciun Fericit!Fie ca fiecare zambet pe care il vedeti in sfanta zi de azi pe fetele celor dragi sa ascunda un miracol, fiecare fulg de nea pe care il prindeti in palma iarna aceasta sa tainuiasca o bucurie, fiecare intersectare cu un colindator sa va daruiasca o dorinta implinita, iar fiecare ascultare a corului de ingeri ce vestesc Nasterea lui Hristos sa va aduca belsug. Craciun Fericit!

Fie-va verde dolarul, si de wiskey plin paharulFie-va verde dolarul, si de wiskey plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca :)). Craciun fericit!

Straine sarbatori de Viorel BoldisCraciunu-ti e departe, Craciun printre straini, Ti-e plina masa, iata, dar tu suspini si taci C-ai vrea si tu acasa Craciunul sa ti-l faci …

Mesagerul Mos CraciunMesagerul, Mos Craciun, s-a oprit un pic din drum, sa-ti ureze un an bun! La multi ani!

Craciun Fericit si La Multi Ani!Craciun Fericit si La Multi Ani!

Iata vine Mos CraciunIata vine Mos Craciun, fara sanioara, cu un ren e bolnav nu-i zapada afara, Dar in sacul lui are incarcate, sinceri urari, multa sanatate. Doar belsug in casa si o viata mai frumoasa. CRACIUN FERICIT!


Mai multe mesaje felicitari de Craciun

Lasă un răspuns