Nasterea Domnului: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Nasterea Domnului: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Nasterea Domnului

Nasterea Domnului – Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum mesaje si urari de Nasterea Domnului celor dragi!

Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie. CRACIUN FERICIT!

Sa dati cat mai multe mesaje celor dragi despre Sarbatoarea Nasterii Domnului, sa va aduca alaturi de cei dragi in jurul unei mese imbelsugate si sa aveti un An Nou de mii de ori mai bun decat cel care a trecut.La Multi Ani!!!

Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie… ofera mai multa bunatate… uita greselile nevinovate… si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta… Craciun Fericit alaturi de cei dragi…

Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!


Mai multe mesaje de Nasterea Domnului

Felicitari de Nasterea Domnului

Nasterea Domnului – Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi!

La multi ani Cristi si Cristina!La mulți ani Cristi si Cristina! 25 decembrie - Nasterea Domnului Iisus HristosLa multi ani Cristi si Cristina!La multi ani Cristi si Cristina!La multi ani pentru toti ce poarta numele Cristi si Cristina!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Cristi si Cristina!


Mai multe felicitari de Nasterea Domnului

Felicitari muzicale de Nasterea Domnului

 


Mai multe felicitari muzicale de Nasterea Domnului

Lasă un răspuns