Sfantul Vasile: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Vasile: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Vasile

Sfantul Vasile cel Mare este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 1 ianuarie si pe 30 ianuarie alaturi de Sfintii Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Aici gasesti mesaje de sfantul Vasile, urari de Sfantul Vasile, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Vasile. La multi ani de Sfantul Vasile!

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Vasile!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani de Sf. Vasile!

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate. La multi ani de Sfantul Vasile!

Iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta.


Mai multe mesaje de Sfantul Vasile

Felicitari de Sfantul Vasile

Sfantul Vasile cel Mare este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 1 ianuarie si pe 30 ianuarie alaturi de Sfintii Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Aici gasesti felicitari de sfantul Vasile, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Vasile. La multi ani de Sfantul Vasile!

La multi ani de Sfantul Vasile!Vasile, ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!La multi ani de Sfantul Vasile!La multi ani, de Sfantul Vasile!La multi ani de Sfantul Vasile!La multi ani de Sfantul Vasile!


Mai multe felicitari de Sfantul Vasile

Felicitari muzicale de Sfantul Vasile

Felicitari muzicale de Sfantul Vasile. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Vasile pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Vasile

Lasă un răspuns