Boboteaza: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Boboteaza: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Boboteaza

La 6 ianuarie credinciosii ortodocsi praznuiesc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, sarbatoare numita si Epifania sau Dumnezeiasca Aratare. Aici gasiti mesaje de boboteaza, mesaje de botezul Domnului!

Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate

Botezul Domnului sa va aduca pace şi sanatate, lumina şi ajutor, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu.

Cu prilejul sarbatorii botezului Domnului va doresc pace si bucurie, pace si mantuire intru multi si fericiti ani.

Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus Hristos, dar este si un anunt al sarbatorii noastre, al sarbatoririi botezului nostru, un anunt al iubirii lui Dumnezeu fata de oameni prin Fiul Sau.

De Boboteaza primim puterea sa ne iubim nu numai unul cate unul, ci sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca fiecare poate deveni un «tu» al nostru. Asta e crestinismul: religia iubirii.


Mai multe mesaje de Boboteaza

Felicitari de Boboteaza

La 6 ianuarie credinciosii ortodocsi praznuiesc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, sarbatoare numita si Epifania sau Dumnezeiasca Aratare. Aici gasiti felicitari de boboteaza, felicitari de botezul Domnului!

Pentru toti prietenii mei: Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate!Fie ca Botezul Domnului sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familieiPentru toti prietenii mei: Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate!Dragi prieteni, cu prilejul sarbatorii botezului Domnului va doresc pace si bucurie, pace si mantuire intru multi si fericiti ani!Pentru toți prietenii mei de pe facebook: Botezul Domnului să vă aducă pace și sănătate!Fie ca Botezul Domnului sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!


Mai multe felicitari de Boboteaza

Felicitari muzicale de Boboteaza

 


Mai multe felicitari muzicale de Boboteaza

Lasă un răspuns