Mesaje de Sfantul Gheorghe 2018

Mesaje de Sfantul Gheorghe 2017La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Gheorghe!

La multi ani pentru toti cei care poarta numele Sfantului Gheorghe!La multi ani pentru toti cei care poarta numele Sfantului Gheorghe!

La multi ani, Georgiana!La multi ani, Georgiana!

La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebookLa multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfantului Gheorghe!

De Sfantul Gheorghe le doresc tuturor...De Sfantul Gheorghe le doresc tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui sa fie fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina.Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra.Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tauSa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Gheorghe!

Multa sanatate Gheorghe din partea mea, un prieten care nu te uita!Multa sanatate Gheorghe din partea mea, un prieten care nu te uita! La multi ani!

La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Gheorghe

Lasă un răspuns