Top 10 mesaje de Sfantul Gheorghe

Top 10 mesaje de Sfantul GheorgheCu ocazia zilei Sfantului Gheorghe, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La Multi Ani GheorgheLa Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curaIti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. ta, frumoasa, plina de bucurii si dragoste.Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani!

Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi AniDraga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasaFie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Sfantul Mare Mucenic GheorgheIn zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un caldurosCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

La Multi Ani de Sfantul GheorgheSper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale. La Multi Ani de Sfantul Gheorghe!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Gheorghe

Lasă un răspuns