Sfanta Ecaterina: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfanta Ecaterina: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfanta Ecaterina

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

La marea praznuire a SFINTEI PREAÎNTELEPTEI MUCENITE ECATERINA, ceea care trupul la multe feluri de chinuri si-ai dat, pentru dragostea Facatorului sau, va uram sanatate cu multe bune înfaptuiri, smerenie în propasire, tarie si rabdare în lupta cu ispitele si luminoasa vietuire crestina!

​Savârsind sfânta Praznuire a Sfintei Mari Mucenite Ecaterina rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Preacurata Maica Sa Pururea Fecioara Maria sa va daruiasca întelepciunea, rabdarea si statornica iubire de Dumnezeu a fecioarei mucenite în lupta cu ispitele, încununându-va luminoasa vietuire crestina cu sanatate, cu bucurii duhovnicesti întru MULTI ANI FERICITI!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ecaterina!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ecaterina cat mai frumoasa!

Fie ca SFÂNTA MARE MUCENITA ECATERINA, sa va fie ajutatoare în împlinirea bunelor dumneavoastra asteptari si rugatoare osârdnica catre Preamilostivul Dumnezeu a va pastra sanatoasa, în pace si îndelungata în zile, ca astfel sa puteti lauda si binecuvânta mult îndurata Lui bunatate!


Mai multe mesaje de Sfanta Ecaterina

Felicitari de Sfanta Ecaterina

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti felicitari de Sfanta Ecaterina, felicitari pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

La mulți ani! Sfânta Ecaterina - 25 NoiembrieLa multi ani de Sfanta Ecaterina!Catalin, La multi ani de ziua numelui! 25 NoiembrieEcaterina, La multi ani de ziua numelui! 25 Noiembrie25.Noiembrie Sfanta Ecaterina La multi ani, Catalina!La multi ani de Sfanta Ecaterina!


Mai multe felicitari de Sfanta Ecaterina

Felicitari muzicale de Sfanta Ecaterina

 


Mai multe felicitari muzicale de Sfanta Ecaterina

Lasă un răspuns