Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Alexandru

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul AlexandruDe ziua numelui tau iti doresc tot binele din lume, sa ai parte de mult noroc, fericire si iubire! La multi ani fericiti, Alexandru si Alexandra!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Alexandru

[TEXT HERE]

Sper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Sfantul Alexandru sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniște si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Cu ocazia sarbatoririi Sf. Alexandru primiti un calduros „La multi ani”! Sa aveti parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani, Alexandru!

La multi ani si Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniște, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire! La multi ani, Alexandru!

De ziua numelui iti doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sanatos, bogat si cumpatat! Femeile sa curga ca berea si vinul! La multi ani!

De Sfantul Alexandru: Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce dorești sa se-implineasca!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire! La multi ani de Sf. Alexandru!

La Multi Ani, Alexandru! Sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!


Mai multe mesaje de Sfantul Alexandru

Lasă un răspuns