Sfantul Victor: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Victor: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Victor

Aici gasiti mesaje de sfantul Victor, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.

De Sf. Victor: La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de Sf. Victor!

Scumpa Victoria, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!!

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Victoria, Victor!

Fie ca din aceasta zi sfanta, în drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Victor!


Mai multe mesaje de Sfantul Victor

Felicitari de Sfantul Victor

Aici gasiti felicitari de sfantul Victor, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Victor, felicitari pentru Victor si Victoria

11.Noiembrie Sfantul Victor La multi ani, Victoria!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Victor!11.Noiembrie Sfantul Victor La multi ani, Victor!La multi ani, Victor! de ziua numelui iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc.La multi ani de Sfantul Victor! 11 noiembrieLa multi ani Victor! 11 Noiembrie


Mai multe felicitari de Sfantul Victor

Felicitari muzicale de Sfantul Victor

 


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Victor

Lasă un răspuns