Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 Aprilie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 AprilieDaca incerci sa ma pacalesti azi sa stii ca ma voi supara pe tine si nu iti voi mai raspunde la telefon! Ne-am inteles, da? Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine!

De 1 Aprilie, esti marele castigator al uneiDe 1 Aprilie, esti marele castigator al unei … al unei felicitari haioase!

Salut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aiciSalut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta …

Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stai prea binePoate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stai prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chemi.

Timpul vindeca oriceTimpul vindeca orice, insa nu e un bun chirurg plastician.

Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o facM-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat. Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut sa-l refuz. Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc!

Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea.Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca va fi prea tirziu.

Banii nu fac fericireaBanii nu fac fericirea… o cumpara gata facuta.

Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca ai primit-o de 1 AprilieStiam ca iti doresti o masina noua, asa ca … ai primit-o de 1 Aprilie.

Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 AprilieSuntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla. Iubita ta te inseala cu mine. Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!


Mai multe mesaje felicitari de 1 Aprilie

Lasă un răspuns